WIIIEEEEE, jag fick ett Wii!

Jag är uppvuxen med TV-spel! Det var höjdpunkten i mitt liv när jag var liten pojke, jag minns när det började regna och det första man tänkte var "Ja! Nu får vi spela TV-spel!", då fick vi spela hur mycket vi ville... Jag minns när jag och kusin Andreas var på jakt efter spindlar för att alla vet ju att det börjar regna om en spindel dör. Eller när hela familjen kunde samlas framför TVn och kolla på storebror Acke när han spelade Zelda; Ocarina of Time.

Jag blir lite sugen på att beställa hem mat och sätta sig och lira lite Mario Party 8 en kväll? ;)






















Jag drar till Västervik imorgon med Acke och Jill för att hälsa på farmor Kristina, Lennart och Skrållan förstås. Kommer hem på söndag någon gång!

Det ska bli kul, ser fram emot bastun och att bada i deras sjö!

Prio "f***ing" teringar

Det är som vanligt ett tag sedan jag skrev, men det är sällan jag känner att jag måste skriva av mig.

Så vad har hänt?
Jag har fått en smak av hur gymnasiet är, och jag tycker att det hade varit ett jättehärligt ställe om dom tog det lite lugnare, man blir ju helt jävla omotiverad när man har en labbrapport, svenskuppgift på ett x antal sidor om verb och en redovisning om ett powerpoint-arbete tills imorgon när man dagen innan haft en muntlig redovisning på engelska om en bok som man dessutom måste göra en skriftlig recension om.

Visst finns det tunga veckor i skolan men jag har ännu inte haft en lugn vecka. Jag minns när jag gick grundskolan och man då och då kunde tänka "Fan vad skönt, nu har jag ingenting annat att tänka på än vad jag själv vill.", den känslan skulle vara skön att få uppleva någongång igen.

Jag prioriterar inte skolan som det viktigaste här i livet, vafan liksom... det absolut viktigaste? Min dröm är inte att bli en advokat, läkare eller multimilonär, jag är en 16 åring som drömmer om att kunna spela amerikansk fotboll och inte fan kommer jag att lyckas med det när 2/3 av min fritid går till att plugga. Om mina drömmar om fotbollen inte blir av så får jag väl lösa det när den tiden kommer, det finns inte en chans att jag tänker börja planera för plan B när jag fortfarande har en chans att uppnå det jag vill.

Jag missköter inte skolan på något sätt alls, men det börjar klarna för mig att dom där toppbetygen som jag alltid trott ska vara så jävla viktiga inte alls är det. Det handlar om att göra det man tycker är roligt och det är precis det jag kommer att göra.



Jag har andra saker att styra upp också, jag vet hur bra jag och min pappa passar ihop och det är synd att jag inte bor där längre, både jag och Acke har fan två andra brorsor också som man aldrig träffar, men de ska ändras på, det lovar jag.


Btw, så är det endast 7 månader och några dagar tills jag far iväg till USA, och 1 månad och 5 dagar till Julafton. Ljusa tider att se fram emot :)


RSS 2.0