Rocket pride

Vi förlorade vår första match igår mot Andale, dom är rankade och tippade att vinna state iår. Vi förlorade 25-15 vilket inte är dåligt, men utan misstag hade vi vunnit matchen, våran quarterback som är helt sjukt duktig blev skadad i andra kvarten.

Världens kortaste inlägg, måste kila!


Season opener

Vi vann första matchen med 13-0.

Friday night football är magiskt, jag kan inte ens beskriva med ord hur vackert det var.

Efter skolan stannade hela laget kvar i skolan och åt middag tillsammans och gick igenom playbook osv. När vi hade ätit upp gick vi upp till brottarlokalen och alla hade en varsin iPod och la sig på golvet och tchillade i någon timme, sen var det dags för match.  Vi gick ner till omklädningsrummet och en av coacherna började prata och det hela slutade med ett jäääääävligt taggande och inspirerande tal, det var som att vara med i en film, jag önskar ni kunde vara där och uppleva det. Inte en spelare kunde sitta still, alla ville ut och spela. Sen höll vi varandras händer och bad.

Sen blev en spelare i laget övertaggad och började skrika och köra en Rocket-ramsa och hela laget var helt flippade. Jag ska försöka filma nästa gång. Efter det så sprang vi ut till planen förbi alla cheerleaders, arenan var fullproppad och det dunkades med trummor och trumpeter, smälldes raketer och man kände sig som ett proffs.

By the way, laddade precis upp lite videos på Facebook från när jag åker bil med Hannah Hildreth.


RSS 2.0