High School

Mamma är bäst och betalar en stor summa pengar för att jag ska kunna åka till High School och studera.
Är för evigt tacksam!!!

Då åker jag nästa år innan jag ska börja andra ring och är borta i 10 månader så när jag kommer tillbaka så kommer jag att behöva gå andra ring med dom som är ett år yngre än vad jag är. Men stort careface på det, jag ska till High School ffs!!

Jag ska spela High School Football där och jag kommer att lära mig så otroligt mycket om Amerikansk Fotboll där borta...
Det är förstås inte den enda anledningen till att jag vill gå High School, jag är trött på Sverige och Södertälje och jag vet att när jag väl kommer tillbaka så kommer jag att sakna USA så sjukt mycket!
Sen är det ett år som jag bara kan strunta i allt och leva livet, jag behöver inte betygen där borta heller så jag kommer inte behöva anstränga mig för att få bra betyg.

Innan jag slutade nian så pratade jag med min engelsklärare om att jag vill åka till High School ett år, och hon tyckte verkligen att jag skulle göra det... Och att jag skulle träffa henne i USA och äta Söndagsmiddag med hennes familj, skitroligt! Hon heter Greer och är den coolaste, smartaste, häftigaste och bästa läraren jag nånsin haft! Jag skulle maila henne när jag visste om jag skulle åka eller inte, det ska bli så kul att berätta det för henne.

Finns väl inte så mycket mer att säga...
Men jag längtar... längtar skitmycket!

Such a failure

Jag gick upp 6 imorse, för jag hade match mot Stockholm mean machines i Stockholm.
Matchen var tung och vi förlorade med 30-0, men jag gjorde faktiskt min femte interception för denna säsong, så lite nöjd är jag nog ändå.

Efter matchen är man skapligt seg i kroppen och eftersom att jag och John var med Simon så tog det massor av timmar innan vi närmade oss Södertälje....
Vi var riktigt hungriga och drog till Burger King på Centralstation för att äta, skitlyckliga stod vi där och väntade på våran tur att beställa.
Jag drar till med värsta menyn för att bli rejält mätt, det började vattnas i munnen.....  Jag tar fram mitt kort för att betala, och då ställer han frågan.... "Har du legitimation?" och det hade jag inte... Mest fail!

Efter att Simon och John suttit och verkligen övernjutit av sina burgare (ni ska dö) drar vi oss mot pendeltåget hem, Simon kliver av i Östertälje och vi tar farväl till vår gode vän Morot!

När vi väl var framme i Södertälje var både jag och John helt slut. John ringde sin morsa för att hämta honom, och jag som inte alls har särskilt långt hem bestämde mig för att ta buss 751 till Köpmangatan för att slippa gå en liten bit.
Ungefär vid Gunnars Radio inser jag att jag tog buss 751 åt fel håll! Så det vara bara att gå ner till stan igen... Mest fail, igen.

The man song



Ny mobil!



Det här är min nya mobil, nokia n95.

Och klantig som man är så raderade jag alla kontakter så jag har inga nummer........ I fail.
Så säg alla era nummer om ni vill att jag ska höra av mig någongång!

Music


"You're up there, took the stairs to the stars all alone
You left all the lights burning but nobodies home
I believe they deceived your tuneful heart too long..."

Idag när jag hade följt Fredrika hem satte jag på iPoden och gled hemåt medans jag diggade Alkaline Trio's nya album... Men jag ville inte hem, jag ville inte stänga av musiken. Jag tog en promenad istället och lyssnade färdigt på deras skiva och Avenged Sevenfold's senaste. Tänk er att få den känslan för varje låt, att inte vilja stänga av utan fortsätta att njuta av musiken.

Då slog det mig att fan vad jag älskar musik, inte all musik, men min musik...
Det finns inte en chans att jag hade presterat lika bra i livet utan musik.
Är jag nervös eller vill tagga till inför en match så kommer musiken alltid hjälpa mig,
vill jag komma bort lite från verkligheten så finns musiken där,
vill jag bli glad, arg... skulle kunna hålla på såhär hur länge som helst, men min poäng är att musiken kommer alltid vara där för mitt stöd och det är skönt!

w00t?!


Det där är sjukt skickligt!

Tja!

Jag gjorde en ny blogg för att på blogg.se kan du designa din egen blogg med header osv. Jag är rätt nöjd med denna look :)

Jag hade match i söndags mot Djurgården! Det var nog den roligaste matchen jag spelat och hela laget spelade perfekt, offense var helt insane bra, vi vann med 26-6! Tidigare på säsongen vann vi med 6-0 över Djurgårn'. Det gick bra för mig också, tog en interception och kom typ 15-20 yards på den returnen, massa fräna tacklingar och en sjuk blindside block när vi hade kickoff return.



Nu på söndag är det Tyresö vi möter, kommer bli en riktigt tuff match ;)

RSS 2.0